Show all photos

Street level clinic with a biophilic design

Favorite
Share
A traditional primary care clinic with 6 treatment rooms, 1 bathroom, 1 breakroom, 1 lab, and a doctor's office. The space has a biophilic design with ironworks on the wall and floor to ceiling windows allowing natural light throughout the space.

Category and style

Doctor's Office/Hospital, Office

Parking

Private parking for 15 cars

Truck / motorhome on site parking: On property, Street

Location details

Property size (sq ft):
1800 sq ft

Location Rules

No adult filming
No smoking
No pets
No cooking
No alcohol
No loud noises

Amenities

Air Conditioning
Wifi

Features

Conventional Ceiling
Front Desk
Glass Doors
Tiles Floor
Laboratory Facility
Patient Room
Waiting Room
Modern Building
Colored Walls
Mural Wall
Floor-to-Ceiling Windows

Crew access

Street Level
Wheelchair / Handicap Access
Location
Exact location provided after booking